Winkelen op KTTapeNL.nl

Hoe vind ik het product van mijn keuze?
U kunt gebruik maken van de menustructuur aan de linker zijde, zoeken op prijsniveau of gebruik maken van de zoekfunctie. U kunt zoeken op een trefwoord om een artikel te vinden. Niet gevonden wat u zocht? Neemt u dan contact op met de klantenservice.

Hoe plaats ik de bestelling?
Plaats het product van uw keuze in de winkelwagen door op de “winkelwagen button” te klikken. Klik vervolgens op “verder winkelen” om het assortiment verder te bekijken of op “afrekenen” om te gaan betalen. Heeft u alles wat u zoekt? Doorloop dan de stappen van verzendinformatie, betaalwijze, bevestigen van uw bestelling en gereed.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?
Dat kan! Klik onder “mijn gegevens” op “Bekijk of verander personen uit mijn adreslijst”, hier vult u de juiste gegevens in.

Ontvang ik een bericht wanneer ik een bestelling heb geplaatst?
U ontvangt een orderbevestiging en afhankelijk van uw betaalwijze een betalingsbevestiging. Zodra uw bestelling door het magazijn is ingepakt en verstuurd is, ontvangt u een e-mail met een Track & Tracecode, hiermee kunt u de status van uw bestelling zien. Uitzondering: als het pakketje door de brievenbus past dan ontvangt u geen Track and Trace code.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?
Wanneer u de bestelling wilt wijzigen of annuleren adviseren wij u contact op te nemen met de klantenservice.